Η συμμετοχή σου είναι σημαντική

Εσείς, οι Εθελοντές αποτελείτε την καρδιά κάθε μεγάλης διοργάνωσης ανεξαρτήτως από το είδος της (πχ αθλητική, πολιτιστική, κοινωνική, κτλ). Είστε οι άνθρωποι εκείνοι που δίνουν χαρά, παλμό και χρώμα σε όλο αυτό που συμβαίνει και συμβάλλετε καθοριστικά στην ομαλή και επιτυχή υλοποίησή του. Και στον απολογισμό είστε εκείνοι που μπορούν με καμάρι να πουν «ήμουν κι εγώ εκεί» ή «είμαι κι εγώ κομμάτι της επιτυχίας» γιατί πράγματι το πιο μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας ανήκει σε εσάς, τους Εθελοντές!

Κάθε δρομέας πριν την ημέρα της διοργάνωσης έχει ήδη καταβάλλει πολύ κόπο για να φτάσει στη γραμμή της εκκίνησης. Επομένως οι συμμετέχοντες είναι ήδη νικητές πριν ακόμα ξεκινήσουν. Θριαμβεύουν όμως αν καταφέρουν να τερματίσουν!

Η ενεργή σας συμμετοχή στην προσπάθειά τους, τους φέρνει όλο και πιο κοντά στον τερματισμό: ένα χαμόγελο, μία ενθαρρυντική φράση όταν έχουν αρχίσει να καταρρέουν από την προσπάθεια, ένα μπράβο στον τερματισμό! Όλη η προσπάθεια που καταβάλλετε ώστε να τους βοηθήσετε να επικεντρωθούν σε αυτό που πρέπει, στον Αγώνα.

Επίσης η Οργανωτική Επιτροπή έχει καταβάλει μία τεράστια και πολύμηνη προσπάθεια για την προετοιμασία της διοργάνωσης ώστε αθλητές και εθελοντές να αποκομίσουν τη μέγιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν.

Άρα είναι πολύ σημαντικό όσοι αποφασίσετε να γίνετε εθελοντές να το κάνετε με όλη σας την ψυχή, να γνωρίζετε και να πιστεύετε τους λόγους για τους οποίους γίνεστε εθελοντές, καθώς αποτελείτε έναν κρίκο της αλυσίδας που αρχίζει μέρες πριν τη γραμμή της εκκίνησης και ολοκληρώνεται την ημέρα του αγώνα.

Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο της πόλης μας και γινόμαστε Πρεσβευτές αυτής της προσπάθειας. Όσο περισσότεροι τόσο πιο εύκολο και πιο ξεκούραστο για όλους.

Φόρμα εθελοντή

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΟΡΛΑΝΔΟΥ 9 - ΑΡΤΑ Τ.Κ 47100
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ © 2021. All rights reserved. | Development by WEBOWL
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ © 2021. All rights reserved. | Development by WEBOWL

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ © 2021. All rights reserved. | Development by BLOCK681.COM