Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση 2

Σας ανακοινώνουμε ότι κατόπιν εκλογών, που διεξήχθησαν στην πόλη της Άρτας την 22 Μαΐου 2021 , ανεδείχθησαν βάσει του καταστατικού, τα προβλεπόμενα όργανα του «Συλλόγου Δρομέων Άρτας».
Από την κατανομή των αξιωμάτων την 24η Μαΐου 2021, προέκυψε το Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:
1. Θεόδωρος Μακρής, Πρόεδρος
2. Πανάκης Περικλής, Αντιπρόεδρος
3. Ντούλας Χαρίλαος, Γραμματέας
4. Βασίλης Παπαδημητρίου, Ταμίας
5. Αυγέρης Γεώργιος , Έφορος
Αναπληρωματικά μέλη:
1. Ζαρκάδας Χρήστος
2. Δημητρίου Γεώργιος
Βασικός στόχος του Συλλόγου, που είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, καθώς και των μελών που την απαρτίζουν, είναι η διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού γιατί ο αθλητισμός είναι δικαίωμα κάθε πολίτη.
Η ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας, της ευγενικής άμιλλας και του φίλαθλου πνεύματος.
Να εμφυσήσει στα μέλη του δρομείς, μέσω των σχετικών εκδηλώσεων του, αγάπη προς τη φύση, για μια ισχυρή και υγιή περιβαλλοντική συνείδηση
Όραμα μας, είναι, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, να βγάλουμε, ανεξαρτήτως ηλικίας, όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε (άντρες, γυναίκες, παιδιά) στον δρόμο, να αθλείται. Αυτό θα συμβάλει αποφασιστικά, τόσο στην σωματική όσο και την ψυχική υγεία των πολιτών.
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το σωστό τρέξιμο διατηρεί και βελτιώνει την υγεία, όταν γίνεται συστηματικά, χωρίς υπερβολές.
Μαζί μπορούμε να λάβουμε ομαδικά μέρος σε αγώνες που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, με μοναδικό σκοπό τη χαρά της συμμετοχής και της γνωριμίας με ανθρώπους που ανεξαρτήτως ηλικίας ,κοινωνικού υποβάθρου ή εκπαίδευσης, μοιράζονται, αυτοί κι οι οικογένειές τους την ίδια αγάπη για το τρέξιμο ή το βάδισμα. Εκτός του τρεξίματος, στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ενημερωτικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου του αθλητισμού και της υγείας για θέματα που αφορούν την άσκηση ,την αποκατάσταση, τη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα.
Δεσμευόμαστε ότι θα συμμετέχουμε με όλους τους φορείς της πόλης σε σχετικές δράσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΜΑΚΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ | ΝΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΟΡΛΑΝΔΟΥ 9 - ΑΡΤΑ Τ.Κ 47100
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ © 2021. All rights reserved. | Development by WEBOWL
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ © 2021. All rights reserved. | Development by WEBOWL

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ © 2021. All rights reserved. | Development by BLOCK681.COM